Hjem/Om Holbæk Lilleskole/Ledige stillinger

LEDIGE STILLINGER

Som ansat på Holbæk Lilleskole kan du forvente at blive taget rigtig godt imod af kolleger, som er nysgerrige efter at møde dig. Vi har en rigtig god og fri omgangstone, og skønt vi er mange forskellige mennesker, vil alle være klar til at lytte og hjælpe på bedste vis.

Forventningerne til dig som ny kollega er i høj grad, at du møder dit nye job med åbenhed og lyst til at virke for et fælles mål, som overholder vores værdigrundlag. Vi har en høj grad af selvforvaltning og engagement på de enkelte team.

I øjeblikket er der ingen ledige stillinger.

Når der er, kan de findes i nedenstående link

Se opslaget her

Praktik

Vi tilbyder praktikophold med engagerede vejledere/praktiklærere og børn. Vi vil gerne dele vores bud på en god og inspirerende skole med jer.

Læs blandt andet vores om vores værdigrundlag og tjek vores Uddannelseplan samt Håndbog for praktikanter her.

Kontakt gerne praktikansvarlig Charlotte Falch på mail: charlotte@hls.dk

Hør hvad elever og forældre siger:

Hør hvad skolen betyder for Ingrid og Karen fra 9. klasse

Det er en fornøjelse at hente min datter hver dag – fyldt op med gode oplevelser, og ny viden.

Min datter er i sær vild med temaugen “Lilleby”, hvor børnene er en del af denne her by, som etableres på tværs af klassetrin.

I Lilleby skal børnene  selv producere og selve varer, og holde regnskab over de lilleby-penge som de råder over. Ugen er en fantastisk kombination af alle fag, hvor børnene rigtigt får lov at omsætte deres viden til praksis.

Sif, mor til pige i 3. klasse

Jeg er især vild med tema-ugerne, hvor ungerne rigtigt får lov at omsætte deres viden i praksis.

Sebastian, far til pige i 3. klasse