TRADITIONER

På denne side kan du læse om:

Traditioner

Hvert år har vi faste projekter og traditioner, som vi gentager år for år. Projekter og traditioner er en stor del af Lilleskolens kultur og helt specielle ånd.

Vi starter hvert nyt skoleår ved flagstangen med at sige ”goddag igen” og modtage alle nye elever. De nye 0. klasser får en rose af 10. klasserne. Vi synger vores helt egen ”Læsesangen”.

Vi holder af traditioner – men vi kan også lide nyt. Så en gang imellem laver vi lidt om. Men vi holder fast i:

• Alle klasser er på lejrskole hvert år – i 0. er det fx en overnatning på skolen. I 10. er det udveksling med Hviderusland.
  • Vi synger tit og gerne – og vi har vores fælles danse.

Årets plan lægger vi i aktivitetskalenderen, så alle har mulighed for at følge med.

Vi siger farvel og tak for i år og tager afsked med afgangseleverne ved en sommerfest, hvor 0. klasserne planter ”deres” træ.

Projekter

Vi tror på, at vi lærer bedst når vi arbejder undersøgende og i fællesskab med andre. Derfor arbejder vi meget i grupper og med projekter i alle klasser.

Vores projekter er både i klassen alene og for flere klasser i fællesskab – det kommer an på emnerne, der strækker sig fra fx kæledyr i indskolingen til Europas miljø i overbygningen.

Hør hvad elever og forældre siger:

Hør hvad skolen betyder for Ingrid og Karen fra 9. klasse

Det er en fornøjelse at hente min datter hver dag – fyldt op med gode oplevelser, og ny viden.

Min datter er i sær vild med temaugen “Lilleby”, hvor børnene er en del af denne her by, som etableres på tværs af klassetrin.

I Lilleby skal børnene  selv producere og selve varer, og holde regnskab over de lilleby-penge som de råder over. Ugen er en fantastisk kombination af alle fag, hvor børnene rigtigt får lov at omsætte deres viden til praksis.

Sif, mor til pige i 3. klasse

Jeg er især vild med tema-ugerne, hvor ungerne rigtigt får lov at omsætte deres viden i praksis.

Sebastian, far til pige i 3. klasse